Themabijeenkomst 13 juni

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Leiderschap verandert sneller dan ooit tevoren. Veel organisaties ‘verplatten’ hun structuur, skippen managementlagen, streven naar zelfsturing, of …… hebben die idealen weer verlaten en zijn op zoek naar andere passende vormen.
In tijden van meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid lijkt het belang van leiderschap af te nemen. Maar dat is schijn. Meer dan ooit is PERSOONLIJK LEIDERSCHAP van belang. En dat geldt niet alleen voor de managers.
In een themabijeenkomst zetten we PERSOONLIJK LEIDERSCHAP in de schijnwerpers.
Twee boeiende sprekers, Dr. Inge Nuijten en Drs. Hans Hylkema, presenteren inspirerende inzichten, praktijkvoorbeelden en waardevolle adviezen.

Programma
  9.30 uur ontvangst met koffie of thee
10.00 uur start inleidingen
12.30 uur smakelijke lunch met gelegenheid tot napraten en netwerken

U bent onze gast
Deelname is gratis.  Bij annulering na 9 juni brengen wij echter  € 25,– in rekening. We zullen dit bedrag storten t.b.v. het Longfonds.


Sprekers


Dr. Inge Nuijten
In deze tijd waarin zelfsturing, samen-sturing en gedeeld leiderschap meer en meer in opkomst , en of anderzijds alweer aan de kant geschoven worden, zijn veel organisaties op zoek naar manieren om in de snelle, complexe en dynamische wereld goed werk te blijven leveren. In deze bijeenkomst zet Inge een paar fundamentele principes uiteen die voor iedereen wezenlijk zijn om van elke samenwerkingsmethodiek een succes te maken. Uiteraard maakt zij wetenschappelijke bevindingen heel praktisch en toepasbaar.

Inge Nuijten verdiepte zich van jongs af aan in hoe mensen gezond en gelukkig kunnen leven en kunnen komen tot topprestaties. Na haar studies psychologie en bewegingswetenschappen volgde ze tal van praktische opleidingen en promoveerde ze in 2009 bij de Rotterdam School of Management op dienend-leiderschap. Inmiddels werkt ze al meer dan 15 jaar met (potentiële) leiders en (top)sporters aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ze voelt zich rijk wanneer ze anderen kan verrijken en ziet er dan ook naar uit alle deelnemers op 13 juni te inspireren.Drs. Hans Hylkema
Hans Hylkema is oprichter van Customeyes. Al jaren is zijn  organisatie bezig met zelfsturing. Steeds weer wordt er naar de ideale fit gezocht voor de organisatiestructuur in een dynamische omgeving. Hans vertelt over de uitdagingen die hij persoonlijk heeft ervaren en reflecteert op de uitdagingen van de mensen in de zelfsturende teams. Hoe persoonlijk leiderschap helpt om je dromen te verwezenlijken, maar ook hoe het je soms slapeloze nachten bezorgt. Al met al een mooie uitdagende puzzel.

Hans Hylkema is directeur en oprichter van Customeyes, een bureau dat organisaties helpt klantgerichter te worden door een goede dialoog met klanten én medewerkers. Customeyes voorziet organisaties van klantinzichten. Niet alleen met cijfers, maar ook met de betekenis daarvan. Zodat organisaties gaan bewegen. Richting de klant. Customeyes is een  zusterorganisatie van Effectory, marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek.


Locatie
Deze themabijeenkomst vindt plaats bij Meet and C , gevestigd naast CPM-Nederland in Gorinchem. De locatie is ook met openbaar vervoer goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van reservering met de exacte adresgegevens en een routebeschrijving.

Aanmelding
Reserveer snel, het aantal plaatsen is beperkt! Wilt u er 13 juni graag bij zijn, reserveer dan snel.