Reacties van deelnemers

“Ik heb genoten van de Academy. Van de kennis en inzichten maar ook van de contacten met de andere deelnemers. Ik kan alles heel goed gebruiken in mijn/onze ontwikkeling bij Hollandse Delta. De documentatie zal ik nog vaak raadplegen. Dank voor de prettige sfeer en de professionele begeleiding!”
Els de Wagt, Waterschap Hollandse Delta

“De Academy is een absolute aanrader bij het samen brengen van HR en de lijn in onze organisatie. De praktische toepasbaarheid van de aangereikte stof helpt ontwikkelingen te versnellen.”
Take de Beer, PharmaPartners BV

“De Academy heb ik als inspirerend ervaren. Een logische opbouw met aandacht voor de relatie tussen allerlei maatschappelijke veranderingen, organisatieontwikkelingen en HRM. De behandeling van de theoretische modellen, de aandacht voor de eigen rol als veranderaar en de afstudeeropdracht geeft de leergang een unieke combinatie. De docenten zijn inspirerend en hebben allen een geheel eigen perspectief.”
Maarten van Halderen, Promen

“De leergang heeft mij veel brede theoretische kapstokken aangereikt, maar ik vond de vertaling naar de praktijk de grootste toegevoegde waarde. Ook de zeer persoonlijke benadering vind ik belangrijk. De leergang zet je aan om de link te leggen tussen bredere business kaders en HR.”
Sylvie B, consultant adviesorganisatie

“Waar ik het meest aan heb gehad is dat ik op meerdere niveaus kennis en inzichten heb opgedaan. Organisatieontwikkelingen, theoretische modellen en de toepassing hiervan. Maar ik verwierf ook meer inzicht in mezelf. Door de eindopdracht heb ik de hele organisatie een stap verder kunnen helpen in de ontwikkeling. Daar gaan we nu mee verder.”
Marian van den Beitel, Hittech Multin BV