Projectassistente/secretaresse

Kom jij ons ondersteunen? Wij, CPM in Gorinchem, zoeken een  

Projectassistente/secretaresse (m/v) (3 dagen p.w.)

Zorgvuldig, oplossingsgericht en flexibel

Projectassistente bij CPM, wat houdt dat in?

Dit is geen gewone secretaresse baan. Je bent een duizendpoot met een breed takenpakketBij onze dienstverlening (opdrachten op het gebied van assessments, coaching, team- en leiderschapsontwikkeling) bied je organisatorische ondersteuning. Je hebt uiteenlopende externe contacten. Je plant afsprakenzet tests uit, maakt opdrachtbevestigingen en facturen. Ook regel je allerlei facilitaire zakenJe werkt in een drukke omgeving en de baan heeft veel omschakelmomenten. Intern heb je een belangrijke ondersteunende rol voor de consultants. Dat zijn klantgerichte professionals die de lat hoog leggenAls een van de visitekaartjes van CPM geef jij klanten en kandidaten persoonlijke aandacht en een warm gevoel van welkom. Jouw werk levert een waardevolle bijdrage aan het succes van onze organisatie .
 

Wat voor iemand zoeken we?

Iemand met …… 

  • een afgeronde passende opleiding en met hbo-werk- en denkniveau,  
  • ruime werkervaring in een vergelijkbare positiehet liefst in de zakelijke dienstverlening, 
  • een vlekkeloze beheersing van de Nederlandse taal en ruimvoldoende Engelse taalvaardigheid, 
  • een zorgvuldige manier van werken met alle Office-toepassingen, 
  • een oplossingsgerichte aard en improvisatietalent,  
  • overzicht over de diverse taken, zonder meteen in de stress te schieten,  
  • het vermogen zelfstandig maar ook samen met collega’s goed werk af te leveren.
     

Wie zijn wij?

Wij houden ons bezig met brede dienstverlening op het gebied van ontwikkeling van individuen, teams en organisatiesWij helpen en adviseren commerciële en publieke organisaties bij het realiseren van hun doelen. Daarvoor kunnen we – op maat – allerlei middelen inzetten: assessment- en development centers, (loopbaan)coaching, teamtraining of begeleiding van verandertrajecten. De mens staat daarbij altijd centraal. 
 

Wat hebben we te bieden?

Samen met een collega-projectassistente heb je een duobaan met veel dynamiek. In principe werk je op vaste dagen van 8.30 tot 17.00 uur. Incidenteel, bijv. bij ziekte of vakantie, is jouw inzet op andere dagen of tijden nodig. Je krijgt collega’s met verschillende achtergronden en leeftijd. Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres, want ‘blijven leren’ vinden we voor alle medewerkers belangrijk. Ook onderling hechten we aan ‘de menselijke maat’: de lijnen zijn kort, de sfeer is informeel.
 

Wil je meer weten of meteen solliciteren?

Wil jij meer weten over deze leuke baan en CPMBekijk dan onze website www.cpm-hrm.nl of bel met 0183-766010. We vertellen je er met plezier meer over. Wil je gelijk reageren? Stuur dan je cv met een motivatie naar info@cpm-hrm.nl. Je mag op een snelle reactie rekenen. 

Goed om te weten: in onze selectieprocedure zit ook een vorm van assessment.