Project assistente (m/v)

Word jij onze nieuwe collega?

CPM Nederland BV groeit en daarom zijn wij op zoek naar een
Project assistente (m/v) voor 20 uur p/w *

Flexibel, energiek, redactioneel vaardig, organisatorisch sterk

De functie
Naast onze secretaresse krijg jij als project assistente (m/v) een afgebakend, eigen takenpakket. Je werkzaamheden zijn heel divers. Je houdt je o.a. bezig met het uitwerken van conceptvoorstellen en offertes, het vervolmaken van presentaties en het administratief en organisatorisch ondersteunen van trainingen en begeleidingstrajecten. Ook het bijhouden van de website en het ondersteunen van allerlei marketing-communicatieactiviteiten (o.a. via social media) hoort bij je takenpakket. Bij afwezigheid van de secretaresse kan je zonder moeite het nodige van haar over nemen. En, belangrijk, als een van de visitekaartjes van CPM geef jij klanten, relaties en kandidaten persoonlijke aandacht en een warm gevoel van welkom. Door jouw houding en gedrag werk je mee aan de uitbouw van onze klanten- en relatieportefeuille.

Profiel project assistente

  • Hbo werk- en denkniveau, afgeronde relevante opleiding
  • Ruime ervaring in bovengenoemde werkzaamheden, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening
  • Vlekkeloze beheersing van de Nederlandse taal en ruimvoldoende Engelse taalvaardigheid
  • Vlot en accuraat werkend met alle Office-toepassingen
  • Handig en vindingrijk met toepassingen van website en social media
  • Stabiele, stevige persoonlijkheid die in een drukke, groeiende organisatie ook over voldoende flexibiliteit beschikt
  • Organisatorische ‘regelneef’ die zelfstandig acties ontplooit, maar ook prima kan samenwerken

De organisatie: CPM Nederland BV
CPM Nederland, gevestigd in Gorinchem, houdt zich bezig met brede HRM-dienstverlening op het gebied van ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Wij ondersteunen commerciële en publieke organisaties bij het optimaal realiseren van hun doelen. Daarvoor kunnen we – op maat – allerlei middelen inzetten: assessment- en development centers, (loopbaan)coaching, teamtraining of ondersteuning van verandertrajecten. De menselijke factor staat daarbij steeds centraal.

Het aanbod
De uren van deze parttime baan worden (bij voorkeur) verdeeld over 5 dagen ingevuld. De starttijd is bespreekbaar. Bij CPM vind je collega’s met verschillende achtergronden en van verschillende leeftijd. Het zijn voornamelijk consultants, maar er zijn ook ondersteunende medewerkers. We werken hard, zijn flexibel en vinden samenwerken en sparren plezierig. CPM hecht ook intern aan ‘de menselijke maat’: de lijnen zijn kort, de sfeer is open en informeel.

Wil jij meer weten over deze boeiende baan en onze (groeiende) organisatie? Bel dan 0183 766010 of mail info@cpm-hrm.nl.

*Een competentie onderzoek maakt deel uit van deze procedure