Opdrachtgevers over CPM

Borstkanker Vereniging Nederland

Wij hebben voor CPM Nederland gekozen, omdat de consultants zowel bij assessments als bij search veel aandacht besteden aan de specifieke kenmerken van onze organisatie. Daardoor wordt maatwerk van hoge kwaliteit geleverd.

BSR, Belastingsamenwerking Rivierenland

CPM biedt ons toegevoegde waarde in de vorm van professionaliteit en kundigheid en biedt meerwaarde in betrokkenheid en aandacht voor de diverse belangen binnen onze organisatie.

Gemeente Moerdijk

Wij hebben voor een ontwikkeltraject besloten in zee te gaan met CPM Nederland, omdat ze als geen ander de stromingen binnen onze organisatie herkenden. Daarnaast hadden ze de ervaring om gedurende de reis waar nodig bij te sturen, zodat wij koers konden houden naar het eindpunt. Wij kijken terug op een fantastische reis en zouden zo weer bijboeken.

Waterschap Rivierenland

Bij CPM Nederland werken zeer ervaren professionals op het gebied van ontwikkeling. Ze leveren maatwerktrajecten die inspelen op onze behoeften en wensen, waarbij ze de kern goed weten te raken. De vertaling naar het dagelijks werk is altijd te maken. Die krachtige directe aanpak, gecombineerd met een zorgvuldige nazorg en een grote gastgerichtheid, maakt dat we prettig samen werken.