Ondernemende Managing Consultant

80% of full time

De organisatie: wie zijn wij?

Wij, CPM Nederland in Gorinchem, zijn een kleine organisatie met als corebusiness het adviseren over en begeleiden van de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. We ondersteunen commerciële en publieke organisaties bij het optimaal realiseren van hun doelen. Daarvoor kunnen we – op maat – allerlei middelen inzetten: assessment en development centers, (loopbaan)coaching, teamcoaching of ondersteuning van verandertrajecten.

De functie

We zijn op zoek naar een collega met werkervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, begeleiding en/of coaching van managementteams en ondersteuning van organisaties in ontwikkeling. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit met ontwikkel-assessments en loopbaanontwikkeling, zowel van individuen als van groepen.
Je bent voor opdrachtgevers een gesprekspartner op strategisch niveau en vertaalt hun vragen naar passende CPM-oplossingen.
Behalve deze inhoudelijke uitdaging kent de baan een belangrijk commercieel aspect. Wij hebben veel trouwe opdrachtgevers. Die weet je uiteraard te behouden, maar je steekt ook energie in het uitbouwen van de portefeuille. Je verzilvert kansen voor mooie opdrachten op alle terreinen waarop wij thuis zijn. Niet altijd zal je de opdrachten dus zelf uitvoeren. Als alerte managing consultant zul je ze uiteraard wel bewaken en volgen.

Kandidaat profiel

  • WO/HBO werk- en denkniveau
  • passende ervaring in het werkveld van leiderschapsontwikkeling
  • met aantoonbare ervaring en resultaten in commercieel relatiemanagement
  • bedrijfskundige ervaring is daarbij een belangrijke pre
  • energieke netwerker met flair en ondernemerszin
  • samenwerker met collega-managing consultant, externe partners en intern in projecten met collega’s
  • flexibele, pragmatische en positief kritische zelfstarter
  • niet bang nieuwe dingen op te pakken en uit te proberen.

Het aanbod

Je krijgt een pittige job in een leerzame omgeving. De meeste collega’s hebben een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van assessment en development trajecten in allerlei vormen, Daarnaast mag je ook rekenen op collega’s die door hun ervaring een kritisch klankbord kunnen zijn voor de overige CPM-dienstverlening. De variatie in opdrachten en opdrachtgevers is heel groot. Werken aan je eigen ontwikkeling, zelf blijven leren, staat hoog in het vaandel.
We hanteren beproefde methodieken, maar staan zeker open voor vernieuwende manieren van werken. We zijn flexibel en werken met elkaar hard aan het succes van de organisatie. Ook intern hechten we aan ‘de menselijke maat’: de lijnen zijn kort, de sfeer is informeel.

Meer info of meteen reageren?

Is je interesse gewekt en wil je graag meer weten, neem dan contact op met Ad Bouwman (T: 06 1487 2585 of E-mail: adbouwman@bouwman-ic.nl), maar je kunt ook direct je CV en (korte) motivatie sturen naar info@cpm-hrm.nl.