Workshop LEAP

Ontwerp je actieplan voor een sterker Persoonlijk Professioneel Profiel.
Maak een sprong in je ontwikkeling!

Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en weet je al WAT je wilt aanpakken? Dan volgt de lastige vraag: HOE pak ik dat aan? De korte, praktische workshop LEAP (LEAP staat voor Leer- En Actie Plan) helpt je daarbij.

Wat is het doel van de LEAP-workshop?

Je leert:

  • je ontwikkelwensen te verwerken in een concreet, realistisch plan
  • je plan te laten aansluiten bij jouw persoonlijke leervoorkeuren
  • dat ‘leren’ leuk kan zijn en geen ‘last’

Wat mag je verwachten?

  • een digitale vragenlijst ‘Leerprofielen’. Word je zo bewust van je persoonlijke leervoorkeuren en leergewoonten. Handig om rekening mee te houden. Alles lukt immers beter als je leert op een manier die bij je past.
  • bepalen van acties en prioriteiten. Er zijn diverse bronnen om vast te stellen WAT je ontwikkelwensen zijn, bijvoorbeeld een recent assessment, een functioneringsgesprek of een 360 graden feedback. Je leert actief met die ontwikkelwensen aan de slag te gaan. Wil je aan (te) veel dingen werken? De workshop helpt je prioriteiten te stellen.
  • sparren met anderen. Door het beperkte aantal deelnemers gaat uitwisseling van ideeën en ervaringen vanzelf. Zelfs al heb je een andere functie in een heel andere organisatie dan de anderen.
  • een praktisch en uitvoerbaar plan. Heb je je ontwikkelroute uitgestippeld, je ontwikkelplan in basis gemaakt, dan mag het na de workshop voor een laatste check nog naar CPM. Waar gewenst stem je je definitieve LEAP af met je leidinggevende. Het plan kan dan verankerd worden in de cyclus van personeelsgesprekken.

Praktische informatie

Tijdsinvestering: één dagdeel.
Plaats: kantoor CPM, Stationsweg 35, 4205 AA Gorinchem, of in overleg op locatie.
Groepsgrootte: minimaal 4 deelnemers, bij open inschrijving.

Data

data in overleg

Tarief

Kosten: € 200,– * per deelnemer *bedragen excl. btw Contact: 0183 766010 of info@cpm-hrm.nl.

Download hier de PDF “LEAP-workshop”.