(junior) Consultant assessment & development (full time)

De functie

Wij zoeken een (arbeids- en organisatie)psycholoog met een paar jaar werkervaring in de wereld van assessment en development. Je takenpakket is uitgebreid en divers. Je houdt je bezig met zaken als: het samenstellen van assessment programma’s, het maken van dag-planningen, het begeleiden van kandidaten in assessments, assesseren bij rollenspellen, tests afnemen, interviewen en rapporteren. Al snel werk je als allround assessment specialist en neem je nog meer aspecten van het gehele proces op je schouders. Met een gerust hart kunnen we dan ook taken aan je overlaten als het voeren van intake interviews en evaluatiegesprekken met deelnemers en opdrachtgevers en het geven van ontwikkeladviezen. Je krijgt geen salestarget, maar we verwachten wel dat je onze klantrelaties koestert en mee helpt uitbouwen.

Profiel (junior) consultant assessment en development

  • afgeronde studie (arbeids- en organisatie)psychologie, WO-werk- en denkniveau
  • enkele jaren werkervaring in het werkveld van assessments
  • stabiele, stevige persoonlijkheid met gezonde dosis ambitie
  • flexibele zelfstarter, maar ook positief kritisch samenwerkend teamlid
  • nieuwsgierig, analytisch sterk en met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen
  • accuraat in administratieve processen
  • slim en handig: krijgt nieuwe dingen snel in de vingers
  • communicatief persoon die makkelijk contacten legt
  • integere gesprekspartner die met plezier, gemak en zorgvuldigheid kan schrijven
  • bereid de beroemde ‘extra mile’ te lopen voor opdrachtgevers én voor collega’s

De organisatie: CPM Nederland BV

CPM Nederland is een kleine, groeiende organisatie. Onze corebusiness is het analyseren van gedrag en het adviseren over en begeleiden van de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Wij ondersteunen commerciële en publieke organisaties bij het optimaal realiseren van hun doelen. Daarvoor kunnen we – op maat – allerlei middelen inzetten: assessment- en development centers, (loopbaan)coaching, teamtraining of ondersteuning van verandertrajecten. De menselijke factor staat daarbij steeds centraal.

Het aanbod

CPM biedt je een pittige job. Al vanaf de start doen we een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel en je zelfstandigheid. Om te zorgen dat je je steentje kan bijdragen, krijg je goede coaching van de senior-consultants. Deze collega’s hebben een jarenlange (assessment en development) expertise opgebouwd en beschikken over een gevarieerde klanten- en opdrachtenportefeuille. We hanteren een beproefde methodiek en structuur, maar staan altijd open voor innovatie, nieuwe ideeën en eigen initiatief. We zijn flexibel en werken met elkaar hard aan onze opdrachten. Ook intern hechten we aan ‘de menselijke maat’: de lijnen zijn kort, de sfeer is open en informeel.

Een prettig salaris en een lease auto behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Wil jij meer weten over deze boeiende baan en onze organisatie? Bel dan 0183 766010 of mail info@cpm-hrm.nl.