Directeur

(full time)

De organisatie: wie zijn wij?

Wij, CPM Nederland in Gorinchem, zijn een kleine organisatie met als corebusiness het adviseren over en begeleiden van de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Het werken vanuit gedrag is daarbij onze basis. We ondersteunen commerciële en publieke organisaties bij het optimaal realiseren van hun doelen. Daarvoor zetten we – op maat – allerlei middelen in: assessment en development centers, (loopbaan)coaching, teamtraining of ondersteuning van verandertrajecten. Steeds staat daarbij de mens centraal.

De functie: welke uitdagingen hebben we voor je?

We zijn op zoek naar een ondernemend persoon met aantoonbare affiniteit op het gebied van HRM: denk aan leiderschapsontwikkeling, begeleiding van managementteams, ondersteuning van medewerkers en organisaties in ontwikkeling en individuele assessments. Je bent voor opdrachtgevers een gesprekspartner op strategisch niveau en vertaalt hun vragen en behoeften naar passende CPM-dienstverlening. Wij hebben veel trouwe opdrachtgevers. Die weet je uiteraard te behouden, maar je steekt ook energie in het uitbouwen van de portefeuille. Je verzilvert kansen voor mooie opdrachten op alle terreinen waarop wij thuis zijn.
Maar belangrijk zijn ook je eigen managementkwaliteiten om intern het team en de inzet van de flexibele schil van medewerkers aan te sturen. Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je ook inhoudelijk en concreet je bijdrage leveren aan de dienstverlening aan onze klanten.

Kandidaat profiel: herken je je hierin?

  • academisch werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een afgeronde studie bedrijfskunde of andere relevante opleiding
  • aantoonbare affiniteit met, en/of ervaring in, het HRM werkveld
  • energieke manager, ondernemer, netwerker met flair
  • aantoonbaar commercieel succes
  • flexibel, verbindend, creatief, nieuwsgierig naar vernieuwingen
  • niet bang nieuwe dingen op te pakken en uit te proberen

Wat hebben wij te bieden?

Uitdagende next step in een professionele omgeving in een interessant vakgebied. Waarbij je kunt rekenen op een goede samenwerking met ervaren collega’s, een betrokken flexibele schil en partnerbedrijven. De variatie in opdrachten en opdrachtgevers is heel groot. Werken aan je eigen ontwikkeling, zelf blijven leren, staat bij ons hoog in het vaandel.
We hanteren beproefde methodieken, maar staan zeker open voor vernieuwende manieren van werken. We zijn flexibel en werken met elkaar hard aan het succes van de organisatie. Ook intern hechten we aan ‘de menselijke maat’: de lijnen zijn kort, de sfeer is informeel.
Een prettig salaris en o.a. ook een lease auto behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Meer info of meteen reageren?

Bel of mail Ad Bouwman, 06 1487 2585 of adbouwman@bouwman-ic.nl.