CPM, Corona en Continuïteit

In deze uitzonderlijke Corona-tijd informeren we je graag hoe we omgaan met de huidige situatie. Het virus heeft een groot effect op de volksgezondheid, maar ook in zakelijk opzicht hebben maatregelen om uitbreiding te voorkomen, grote invloed.
In dit artikel lees je wat we doen om ieders gezondheid te beschermen. En hoe het gaat met de continuïteit van onze dienstverlening: wat kan CPM in deze lastige periode voor je betekenen?

De CPM-maatregelen om gezond te blijven:

  • We houden ons strikt aan de door het RIVM geadviseerde hygiëneregels.
  • Met regelmaat ontsmetten we werkplekken, toetsenborden etc.
  • Naar bezoekers en kandidaten nemen we de geadviseerde ‘sociale distantie’ in acht, zonder afbreuk te doen aan onze gastvrije, klantgerichte houding.
  • We beperken het aantal CPM-ers op kantoor tot diegenen die direct betrokken zijn bij de uitvoering van onze dienstverlening. Anderen werken vanuit huis.

Wat kan CPM in deze Corona-periode voor je betekenen?

Opdrachten voor (selectie-, ontwikkel- of loopbaan) assessments

Wil je een assessment-opdracht laten uitvoeren, dan kan dat, uiteraard met goedvinden van opdrachtgever én kandidaat. Natuurlijk passen we alle hygiënische en andere maatregelen zorgvuldig toe. Vertoont de kandidaat ziekteverschijnselen, geef dat dan a.u.b. zo spoedig mogelijk door.
In dit kader wijzen we ook op ons volledig digitale assessment PINSIGHT. Daarbinnen kunnen simulaties/rollenspelen zelfs via een skypeverbinding worden uitgevoerd. Dit virtuele assessment is beschikbaar voor leidinggevende functies op 3 niveaus (operationeel leidinggevend, middenmanagement en executive niveau.) Er is ook een variant voor sales functies.

Coachopdrachten

Coachopdrachten kunnen we, met inachtneming van alle richtlijnen, uitvoeren op de klassieke ‘face-to-face’ wijze, maar we kunnen deze ook combineren met of vervangen door de inzet van ons E-coaching-platform en Skype.

Open trainingen

Trainingen met open inschrijving, bijv. ‘Het goede selectiegesprek,’ verschuiven we naar later. Wij houden je op de hoogte.

In company trainingen en teambegeleidingstrajecten

Heb je een concrete trainingswens voor later in het jaar? Of heb je een vaag idee dat nog verder uitgewerkt moet worden? Wij gaan graag in gesprek om je wensen uit te werken.
Wil je nu al een training of begeleidingstraject bij ons aanvragen? Dat kan ook. We hopen dat de vervelende Corona-periode eindig is en dat we daarna een volle (trainings)agenda zullen hebben. Heb je dus plannen op ‘trainingsgebied’, reserveer dan alvast een datum.

Niets doen is geen optie

Zelf gebruiken we deze tijd natuurlijk ook voor het door-ontwikkelen van onze dienstverlening. Nieuwe vormen, actuele onderwerpen: we zijn er druk mee aan de gang. Mocht jij nog ideeën en suggesties hebben om onze dienstverlening te verbeteren, dan horen we dat graag.

We hopen met deze mail het een en ander te hebben verduidelijkt. Zo niet: schroom niet ons te bellen of mailen (0183-766010 of info@cpm-hrm.nl)

Wij wensen je veel gezondheid en sterkte!