Consultant Assessment & Development

Word jij onze nieuwe collega? We zoeken een  Consultant assessment & development

(min. 80%)

 

De organisatie

Wij, CPM Nederland in Gorinchem, zijn een kleine organisatie met als corebusiness het analyseren van gedrag en het adviseren en begeleiden van de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. We ondersteunen commerciële en publieke organisaties bij het optimaal realiseren van hun doelen. Daarvoor kunnen we – op maat – allerlei middelen inzetten: assessment- en development centers, (loopbaan)coaching, teamtraining of ondersteuning van verandertrajecten. Steeds staat daarbij de mens centraal.

De functie

Wij zijn op zoek naar collega met enkele jaren werkervaring in de wereld van assessment en development. Je takenpakket is uitgebreid en divers. Je houdt je bezig met zaken als: het samenstellen van assessment programma’s, het maken van dag-planningen, het begeleiden van kandidaten in assessments, assesseren bij rollenspelen, tests afnemen, interviewen en rapporteren. Al snel werk je als allround assessment specialist en neem je nog meer aspecten van het gehele proces op je schouders. Met een gerust hart kunnen we dan ook taken aan je overlaten als het voeren van intake interviews en evaluatiegesprekken met deelnemers en opdrachtgevers en het geven van ontwikkeladviezen. Je krijgt geen salestarget, maar we verwachten wel dat je onze klantrelaties koestert en mee helpt uitbouwen.

Kandidaat profiel

  • afgeronde universitaire studie (arbeids- en organisatie)psychologie
  • enkele jaren werkervaring in het werkveld van assessments
  • stabiele, stevige persoonlijkheid met gezonde dosis ambitie
  • flexibele zelfstarter, maar ook positief kritisch samenwerkend teamlid
  • nieuwsgierig, analytisch sterk en met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen
  • accuraat in administratieve processen
  • een integere gesprekspartner die met plezier, gemak en zorgvuldigheid kan schrijven

Het aanbod

Je krijgt een leuke job in een leerzame omgeving. De meeste collega’s hebben een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van assessment en development en beschikken over een gevarieerde klanten- en opdrachtenportefeuille. We werken hard, zijn flexibel en vinden samenwerken en sparren plezierig. Werken aan je eigen ontwikkeling, zelf blijven leren, staat hoog in het vaandel.

Meer info of meteen reageren?

Wil jij meer weten over deze boeiende baan en onze organisatie? Bel dan met 0183 766010 of mail info@cpm-hrm.nl. We vertellen je er met plezier meer over.
Wil je gelijk reageren? Stuur dan je cv met een motivatie naar info@cpm-hrm.nl. Je mag op een snelle reactie rekenen.

Goed om te weten: een assessment maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.