Maak jij de overstap naar CPM Nederland?

Wij zijn op zoek naar een

Consultant assessment & development

(min. 80%)

Wij zoeken een medior assessment consultant die zelfstandig assessmenttrajecten uitvoert en begeleidt, met eigen verantwoordelijk voor onze klanten.  
Je werkt als allround assessment specialist en je bent verantwoordelijk voor het complete assessmentproces van intake, uitvoer van assessments, rapporteren en het voeren van ontwikkelgesprekken. Je doet dit voor een diversiteit aan klanten, draait mee in grotere assessment projecten en soms ben je in de lead van dergelijke projecten. Je werkt samen met de klanten van CPM in de breedte, zorgt ervoor dat je onze relaties koestert en helpt deze uitbouwen. De samenstelling van ons team biedt ruimte voor eigen inbreng van expertise en ontwikkeling richting coaching en/of training.

Jouw profiel

 • minimaal 3 jaar werkervaring in het uitvoeren van assessments
 • Hbo/wo- werk- en denkniveau
 • ervaring met relatiebeheer min 2 jaar
 • stabiele, stevige persoonlijkheid met gezonde dosis ambitie
 • flexibel en initiatiefrijk
 • positief kritisch, samenwerkend en bereid anderen te helpen
 • nieuwsgierig, analytisch sterk en met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen
 • met plezier, gemak en zorgvuldigheid kunnen schrijven

Wat heeft CPM jou te bieden?

Bij CPM vind je collega’s met veel expertise en enthousiasme. Collega’s waar je écht op kunt bouwen. Duurzame relaties met onze opdrachtgevers vinden we heel belangrijk. We werken hard, zijn flexibel en vinden samenwerken en sparren waardevol én leuk. Werken aan onze eigen ontwikkeling, zelf blijven leren, en plezier hebben in ons werk staan bij ons hoog in het vaandel. Ook intern hechten we aan ‘de menselijke maat’: de lijnen zijn kort, de werksfeer is open en informeel.

En verder:

 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband voor 32 – 40 uur per week
 • Uiteraard een marktconform salaris en overige emolumenten
 • Hybride werkomgeving
 • Een laptop, telefoon en auto van de zaak
 • Ruimte om jouw vaardigheden, kennis en talent verder te ontwikkelen

Wat doen we bij CPM?

Wij zijn gevestigd in Gorinchem en hebben een gevarieerde opdrachtenportefeuille. Commerciële bedrijven, maar ook organisaties uit de publieke sector zijn onze opdrachtgever. Onze core business is het adviseren over en het begeleiden van de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.  Het analyseren van gedrag (vanuit psychologisch perspectief) vormt daarvoor de basis. We ondersteunen onze opdrachtgevers bij het optimaal realiseren van hun doelen. Daarvoor zetten we onze dienstverlening op maat in. Denk daarbij aan assessment- en development centers, (loopbaan)coaching, teamtraining of ondersteuning van verandertrajecten. Steeds staat daarbij de mens centraal.

Wil je meer info of meteen reageren?

We hebben de werving voor deze vacature uit handen gegeven aan Office Select BV. Wil je meer weten over deze boeiende baan en onze organisatie, dan vertelt Jacquelien Walman je in eerste instantie hier graag meer over! Je kunt een oriënterend gesprek met haar inplannen via https://jwalman.youcanbook.me of stuur een whatsapp bericht naar 06-45322593.
Je mag op een snelle reactie rekenen.
Goed om te weten: een assessment maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.